طراحی و ساخت سردخانه قنادی
سردخانه قنادی محصولی است که تقریبا میتوان گفت که تمام تولید کننده های شیرینی و قنادی ها و شیرینی پزی ها که در مقیاسهای بسیار کلان اقدام به تولید شیرینی می کنند ، نیاز پیدا می کند این سوال پیش میآید که به چه دلیل ما نیاز به سردخانه قنادی داریم از عمدهترین محصولی که در شیرینی جات استفاده می شود و باعث فساد پذیری می شود در شیرینی خامه قنادی باشد
این محصول لبنی دارای بین ۳۰ تا ۶۰ درصد چربی میباشد ، خامه قنادی محصولی است که در بسیاری از شیرینی های تر بسیار زیاد استفاده می گردد و به دلیل این موادی که در درون خود دارد پتانسیل بسیار بالایی در فساد پذیری دارد و به این دلیل ما بایستی اینها را در درون سردخانه نگهداری کنیم.
البته در صورتی که این شیرینی ها در درون یخچال یا سردخانه بالای صفر نگهداری شوند ،می توان گفت اینها آماده هستند تا به صورت آماده و بسیار سریع در بازار مصرف به فروش برسند ، اما گاهی هم مشاهده این موضوع هستیم که خامه های قنادی برای مدت زمان بالایی میخواهد نگهداری شوند که بین ۱ تا ۳ ماه می باشد و برای این منظور ما بایستی از سردخانه های زیر صفر قنادی استفاده کنیم البته در صورتی که شیرینی های آماده مصرف را در درون سردخانه های بالای صفر نگه داری می کنیم بهتر است که از یک لایه محافظ برای بر روی شیرینی ها استفاده کنید زیرا در صورت مجاورت شیرینی ها با هوا در سردخانه ها باعث می گردد تا رطوبت خامه از شیرینی گرفته شود و محصول نهایی با کیفیت به نظر نمیرسد و خامه ها آن لطافت اولیه را نخواهند داشت .