طراحی و ساخت سردخانه سیب

برای نگهداری سیب در سردخانه سیب بایستی که ما موارد مختلفی را در نظر داشته باشیم اولین موردی که ما بایستی در مورد نگهداری سیب در سردخانه مورد نظر داشته باشیم این است هدف ما از نگهداری سیب در سردخانه این است که مانع رسیدن میوه سیب و تعویق انداختن رسیدن میوه شویم تا بتوانیم در زمان مناسب به بازارهای مصرف داخلی و یا بازارهای مصرف جهانی که کمبود میوه سیب در آنها وجود دارد دسترسی داشته باشیم خودمان را با نیاز های آن بازار تطبیق دهیم .

میوه سیب در صورتی که در سردخانه‌های با اتمسفر کنترل شده نگهداری شود ماندگاری اش را تا حد بسیار بالایی حفظ خواهد کرد و باعث می شود تا رسیدن نهایی سیب که این رسیدن ناشی از وجود گاز اتیلن در محیط است را به تعویق انداخت .

سیب ها را در سردخانه می توانیم توسط واکس مخصوص پولیش کنیم  تا مانع از خارج شدن رطوبت سیب از آن شویم زیرا در صورت قرار دادن سیب بدون واکس در درون سردخانه باعث خواهد شد تا رطوبت سیب به مرور زمان از آن خارج شده و پس از مدت زمانی ک سیب کیفیت مطلوب اولیه را نداشته باشد و به شکل پلاسیده دربیاید اما هدف ما این است که میوه با همان کیفیتی که در زمان برداشت مشاهده شده است در زمان خرید توسط مشتری نهایی هم همان کیفیت احساس گردد برای رسیدن به این مهم ، ما از سردخانه های ذخیره سیب استفاده می کنیم در سردخانه های ذخیره سیب عمدتاً می‌توانیم تا مدت زمان چند ماه سیب ها را بسته به نوع سیب نگهداری کنیم .

وقتی که ما سیب را در درون سردخانه قرار می دهیم با کاهش دمای سیب باعث می شویم تا فعالیت های ارگانیک میکرو ارگانیسم هایی که در رسیدن سیب نقش دارند به شدت کاهش پیدا کند .

معمولا در بازار سیب هایی را که ذخیره می شوند مربوط به شهرهای ارومیه،اردبیل،سلماس و دماوند را اشاره کنیم ایران با تولید چهار و سه دهم درصد از سیب تولید شده در سطح دنیا به پنجمین تولید کننده تبدیل شده است و پس از کشورهایی نظیر چین و آمریکا و ترکیه در این جایگاه پنجم قرار دارد سیب میوه ای است که سرشار است فیبر می باشد و همینطور مقدار ویتامین E و ویتامین C را در درون خود جای داده است همچنین دارای ویتامین B5 و ویتامین B6 و اسید فولیک و کلسیم ، آهن ، منیزیم فسفات ، پتاسیم و روی می باشد .

شاید بد نباشد که بدانید که در صورت مصرف ۱۰۰ گرم سیب شما ۲۰۱۸ کیلو ژول معادل ۵۲ کیلو کالری به بدن خودتان انرژی داده ایم باورهای بسیاری در مورد سیب وجود دارد شاید یکی از مهمترین  باورها این باشد که اگر هر روز یک عدد سیب بخوریم دیگر هیچ وقت نیاز به دکتر پیدا نمی کنیم .

دمای نگهداری سیب عمدتاً در زیر ۵ درجه سانتی گراد می باشد و بسته به نوع و رقم سیب برداشتی این دما ممکن است متغیر باشد که بالاتر و یا پایین تر باشد ارقام مختلفی در کشور ما از سیب کشت می شود شاید یک چند عدد از آن مهمترین آنها می توان به سیب شیخ احمد ، سیب تبریز ، سیب مراغه ، سیب قرمز رضاییه اشاره کرد.

سردخانه سیب

مشتریانی که از اعتماد به ما بهره مند شده اند .